Category Archives: Uncategorized

Rezultatele turneului de tenis Trofeul Livone TC Ilie Năstase

Turneul de tenis Trofeul Livone TC Ilie Năstase şi-a desemnat cîştigătorii. Competiţia s-a desfăşurat la Tenis Club Livone în perioada 28 iulie – 3 august. Au participat aproape 100 de copii, iar premiile au constat în materiale sportive – mingi, gripuri, racordaje şi cupe.Iată cîştigătorii: Categoria băieţi 10 ani- Ioan-Alexandru ChiriţăCategoria băieţi 12 ani- Daniel BărbulescuCategoria fete 10 ani- Alexandra Răducu Categoria fete 12 ani- Iulia Vlaiculescu

Sursa

Ilie Năstase, declaraţie uimitoare în faţa propriei fiice: “Şi mie îmi place să mă joc cu păpuşile”

Ilie Năstase a rămas acelaşi om pus mereu pe poante. Fostul tenismen se străduieşte, însă, uneori prea tare, iar glumele nu îi ies tot timpul.

Aşa s-a întîmplat şi la un eveniment la care a participat alături de una din fiicele sale. Un reporter de la Acces Direct s-a apropiat de fata lui Ilie Năstase şi a întrebat-o dacă îi mai place să se joace cu păpuşile.

Fostul tenismen nu a lăsat-o să răspundă şi a intervenit cu o declaraţie care i-a surprins pe toţi. …

Sursa

Federer se respectă: ia două milioane de euro pentru un meci demonstrativ în Argentina

Pentru prima dată în viaţa sa, Roger Federer va vizita Argentina în decembrie viitor. Evenimentul va fi unul cu atît mai deosebit cu cît nu se va întoarce cu buzunarele goale. Invitat să dispute un meci demonstrativ cu Juan Martin Del Potro, pe un stadion de 20.000 de locuri, tenismenul elveţian va fi premiat cu două milioane de euro. În plus, va fi cazat la un hotel unde preţul unei camere e de 370 de euro pe noapte.

”Ne-au mai vizitat mari artişti, precum Rolling Stones. …

Sursa

Victor Hănescu, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu joacă mâine tenis cu elevii de la liceul Mihai Eminescu

Federaţia Româna de Tenis si Doxi lansează Campania „Învaţă să fii campion! Tenis usor, distractiv si sanatos” Campania de popularizare a tenisului va începe joi, 17 noiembrie 2011, ora 12:00, când Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir, alături de Victor Hanescu si de jucătoarele din echipa de Fed Cup, Sorana Cârstea şi Monica Niculescu îi vor provoca pe copiii de la Liceul Mihai Eminescu din Bucuresti la …

Sursa

Fostul mare tenismen Ilie Năstase s-a decis: o ia de nevastă pe Brigitte Sfăt, iubita lui

Deşi multă lume nu dădea prea multe şanse cuplului Ilie Năstase (65 de ani) – Brigitte Sfăt (34 de ani), se pare că dragostea a învins prejudecăţile. Şi nu este o glumă! Zilele trecute, Nasty i-a oferit frumoasei sale iubite un inel de logodnă extrem de valoros.
“Am fost foarte emoţionată când am intrat într-un magazin al firmei Cartier, de unde Ilie mi-a cumpărat o bijuterie superbă, despre care mi-a spus că reprezintă inelul de logodnă. Mi-au dat lacrimile de fericire”, ne-a declarat, ieri, Brigitte Sfăt. Valorosul inel pe care Brigitte l-a primit în dar de la Ilie Năstase este făcut din aur galben şi este “bătut” cu 18 diamante, având în mijloc unul de dimensiune mai mare. Valoarea totală a inelului e de 22.000 de euro.

Întrebat dacă şi-a construit deja planuri de nuntă, Ilie Năstase ne-a răspuns râzând: “Staţi liniştiţi, avem tot timpul din lume să ne punem şi pirostriile”.

Sursa